ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ζακυνθινός™ Ιδιωτικές Έρευνες

Εγγυόμαστε πως πρωταρχική επιδίωξη και πρόθεσή μας συνιστά η δική σας εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό, ευαισθησία και εχεμύθεια.

more
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Στα πλαίσια των σαφών ορίων και όρων που επιβάλλει ο επαγγελματισμός μας, καλό είναι να διευκρινιστεί η πολιτική μας, ακόμη και στο ενδεχόμενο να μην επιτευχθεί η επιδιωκόμενη έκβαση μιας ανειλημμένης υπόθεσης. Πιο συγκεκριμένα, εάν από δική μας υπαιτιότητα το αποτέλεσμα ή τα παραδοτέα της υπόθεσης δεν ανταποκρίνονται στα δεδομένα που επέβαλε η συμφωνία κατά την ανάληψη της υπόθεσης, τότε εγγυόμαστε επιστροφή χρημάτων. Να γίνει, λοιπόν, σαφές πως σ’ αυτή την περίπτωση το Γραφείο Ζακυνθινός Detective, υπόσχεται ότι θα επιστρέψει στον εντολέα μας στο ακέραιο την προκαταβολή ανάθεσης μιας υπόθεσης.

Την υπευθυνότητα του έργου μας, εκτός των παραπάνω, αποδεικνύει κυρίως το εύρος και η ποικιλία των υποθέσεων και ερευνών που αναλαμβάνουμε και διεκπεραιώνουμε με επιτυχία. Οι δυνατότητες του Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective δεν περιορίζονται στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα, αλλά επεκτείνεται και σε άλλες χώρες. Ουσιαστικά, έχει φροντίσει να υποστηρίζει ένα δίκτυο εγκεκριμένων και πιστοποιημένων συνεργατών του σε  Πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθιστώντας έτσι εφικτή τη διεκπεραίωση και των πιο σύνθετων ή απαιτητικών υποθέσεων.

Οι υποθέσεις που αναλαμβάνει το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective ποικίλουν από προβλήματα γάμου (εννοώντας, κυρίως τη μοιχεία), αναζήτηση αγνοούμενων παιδιών, διερεύνηση εγκλημάτων πάθους, βιασμοί, χρήση και εμπόριο ναρκωτικών, διενέργεια τεστ πατρότητας DNA (εξετάσεις DNA), περιπτώσεις ηλεκτρονικής παρενόχλησης, το συχνό θέμα της παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων και πολλές ακόμη, παρεμφερούς σοβαρότητας και δυσκολίας, υποθέσεις.  Επειδή, λοιπόν, ευαισθητοποιούμαστε σε όλες αυτές τις καθημερινές και ποικιλοτρόπως απαιτητικές υποθέσεις που κατατρύχουν τη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα, η βάση της δουλειάς μας δεν περιορίζεται στην ανάληψη και διεκπεραίωσή τους με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Για τη διεύθυνση και το επιστημονικό προσωπικό του Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective η ανάθεση έργου συνιστά δέσμευση απέναντι στον πελάτη, που επέλεξε και εμπιστεύτηκε  εμάς για τη διαχείριση και επίλυση του προβλήματός του.