ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ζακυνθινός™ Ιδιωτικές Έρευνες

Εγγυόμαστε πως πρωταρχική επιδίωξη και πρόθεσή μας συνιστά η δική σας εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό, ευαισθησία και εχεμύθεια.

more
Απάτες από επιτήδειους ντετέκτιβ – ερευνητές

Όπως στους περισσότερους επαγγελματικούς χώρους, έτσι και στην περίπτωση της ιδιωτικής έρευνας, δε λείπουν αυτοί που εκμεταλλεύονται καταστάσεις για να κερδοσκοπήσουν εξαπατώντας τον πελάτη τους. Κύριος σκοπός αυτού του άρθρου είναι να καυτηριάσουμε και να γνωστοποιήσουμε τις μεθόδους μερικών δήθεν Ιδιωτικών Ντετέκτιβ – Ερευνητών, οι οποίοι μηχανεύονται διάφορα τεχνάσματα αποπροσανατολισμού των εντολέων μας. Επιδιώκουν επιμελώς να μας αντιγράφουν καταθέτοντας ψευδείς πιστοποιήσεις, παραπλανητικά κείμενα, συνθηματικές διαφημιστικές φράσεις και ιστοσελίδες πανομοιότυπες των δικών μας. Ωστόσο, να σημειωθεί πως το μόνο που έχουν καταφέρει είναι η παταγώδης αποτυχία τους. Του λόγου το αληθές, μια απλή, αλλά προσεκτική, διαδικτυακή έρευνα αρκεί, για να διακρίνει κανείς την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των Γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών μας, έναντι εκείνων που υστερούν στην παράθεση εχεγγύων μιας οργανωμένης και αξιόπιστης υπηρεσίας Ιδιωτικών Ερευνών. Αυτονόητη συνέπεια μια τέτοιας τακτικής αποτελεί η ποινική δίωξη των παραβατών.

Σεβόμενοι την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τους υποψήφιους πελάτες μας,  θεωρούμε ύψιστη υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς άτομα χωρίς τα απαραίτητα εφόδια, προσόντα, εξοπλισμό και ασφαλώς χωρίς καμία σοβαρότητα ή επαγγελματική υπευθυνότητα, θέτουν την προσωπική ζωή των εντολέων τους σε μεγάλες περιπέτειες, υποσχόμενοι υπηρεσίες που, κατ’ ουσίαν, αδυνατούν να διεκπεραιώσουν. Προβάλλουν ορόσημα ποιότητας και εγγυώνται επιτυχία, χωρίς να διαθέτουν τη στοιχειώδη ιδέα και επιστημοσύνη να την φέρουν εις πέρας. Η προβολή του ψευδο – πετυχημένου ειδικού και πολλά υποσχόμενου επαγγελματία στηρίζεται στην παρουσίαση πλαστών πιστοποιήσεων και επιτηδευμένων σλόγκαν που «κορνιζάρουν» στην ιστοσελίδα τους, τα οποία δυστυχώς αποτελούν απλή αντιγραφή τόσο του καταλόγου των υπηρεσιών του Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών μας SPYro GRoup, όσο και της πρωτοποριακής μεθοδολογίας λειτουργίας μας και παρουσίασης της δουλειάς μας.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να απευθυνθούμε μέσω αυτής της ανακοίνωσης στους επιτήδειους αυτούς Ντετέκτιβ - Ερευνητές, αλλά και στα θύματά τους : Υποσχόμαστε ρητά και κατηγορηματικά ότι περιπτώσεις εξαπατημένων εντολέων αναλαμβάνουμε εμείς να προωθήσουμε για περαιτέρω ποινική αντιμετώπιση από τον Νόμο και δεσμευόμαστε να επιδιώξουμε την αυστηρότερη δυνατή τιμωρία των υπαιτίων. Στη συνέχεια, επόμενη προτεραιότητά μας, εφόσον καταδικαστούν από την Δικαιοσύνη, αποτελεί να κινηθούμε άμεσα προς δημοσιοποίηση του γεγονότος σε όλα τα διατιθέμενα – να αποκαλύπτουν την αλήθεια - μέσα, αποσκοπώντας στην έγκαιρη ενημέρωση των ανθρώπων που εμπιστεύονται σε Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνητών την αποκατάσταση της ηρεμίας στη ζωή τους.

 Εάν το κράτος και οι θεσμοί αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τέτοια καταφανή φαινόμενα εξαπάτησης, η αυτο-αστυνόμευση αποτελεί μονόδρομο στην αποκάλυψη όσων κινούνται παραπλανητικά στον ευαίσθητο αυτό τομέα δραστηριοποίησής μας. Στη δική μας ευθύνη έγκειται, λοιπόν, να καταδείξουμε τους Ιδιωτικούς Ψευδό-Ντετέκτιβ –Ερευνητές συμβάλλοντας στην πασιφανή ανάδειξη της αλήθειας.