ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ζακυνθινός™ Ιδιωτικές Έρευνες

Εγγυόμαστε πως πρωταρχική επιδίωξη και πρόθεσή μας συνιστά η δική σας εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό, ευαισθησία και εχεμύθεια.

more
Προστασία Πολίτη - Καταναλωτή

Η οικονομική κατάσταση της χώρας μας έχει δραματικές συνέπειες στη ζωή των πολιτών. Καθημερινά ο πολίτης προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις συνεχώς αυξανόμενες δυσκολίες που αντιμετωπίζει αλλά τις περισσότερες φορές καταλήγει θύμα επιτήδειων απατεώνων. Οι απατεώνες εκμεταλλεύονται την απελπιστική κατάσταση ορισμένων και την άγνοια τους προκειμένου να κερδοσκοπήσουν. Οργανώνουν κάθε είδους απάτη και πλησιάζουν πολίτες με οποιοδήποτε τρόπο για να δώσουν λύσεις στα προβλήματα τους.

  Το internet είναι ένας τρόπος που οι απατεώνες αγαπούν. Χρησιμοποιούν διάφορα ηλεκτρονικά μηνύματα και διαφημίσεις ή πωλούν διάφορα gadgets, και υπόσχονται να επιλύσουν όλα τα προβλήματα των πολιτών με μηδαμινό κόστος και 100% επιτυχία σε όλες τις υποθέσεις που τους αφορούν. Στην πραγματικότητα αυτό δεν συμβαίνει, αφου το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι μαζέψουν χρήματα απο προκαταβολές και να μη το ερευνήσει και τους καταγγείλει κάποιο «θύμα». Σύνηθες φαινόμενο είναι όταν ο καταναλωτής στέλνει από το κινητό του ένα μήνυμα προς έναν άγνωστο αριθμό χωρίς να το ψάξει ιδιαίτερα. Τότε αυτόματα γίνεται μέλος ενός συστήματος που του στέλνει συνεχώς μηνύματα, με επιβάρυνση του ίδιου και από το οποίο δυστυχώς δεν μπορεί να διαγραφεί, εκτός και αν ζητήσει την εισαγγελική συνδρομή.

  Οι χρήστες όταν αντιλαμβάνονται το μέγεθος της απάτης, αναγκάζονται οι ίδιοι να επιβαρυνθούν το κόστος μιας έρευνας, για να προστατεύσουν την περιουσία τους ή την ιδιωτική τους ζωή και απευθύνονται σε Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών για να βρούνε το δίκιο τους.