ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ζακυνθινός™ Ιδιωτικές Έρευνες

Εγγυόμαστε πως πρωταρχική επιδίωξη και πρόθεσή μας συνιστά η δική σας εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό, ευαισθησία και εχεμύθεια.

more
Ντετέκτιβ

Ο Ντετέκτιβ προσλαμβάνεται από άτομα ή ομάδες ατόμων με σκοπό  να διαλευκάνει με αποδεικτικά στοιχεία, ιδιωτικές ή επιχειρησιακές υποθέσεις.

  Στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων ο όρος ¨Ντετέκτιβ¨ συνδέεται με την παρακολούθηση εξωσυζυγικών σχέσεων. Ένας ντετέκτιβ ασχολείται και με αυτόν τον τομέα αλλά όχι εξ’ ολοκλήρου. Χειρίζεται υποθέσεις οικογενειακής βίας, επιμέλειας παιδιών, διατροφής, περιουσιακά ζητήματα, παρακολουθήσεις κινητών, οχημάτων, ανηλίκων με ¨περίεργες¨ συμπεριφορές, υποθέσεις αγνοουμένων προσώπων, επιχειρηματικές υποθέσεις κ.α.

  Για να γίνει κάποιος ντετέκτιβ χρειάζεται να έχει μια πολύ καλή και εξειδικευμένη εκπαίδευση από αντίστοιχες σχολές ή κολέγια. Για να λειτουργήσει ένας ντετέκτιβ νόμιμα γραφείο ιδιωτικών ερευνών, πρέπει να είναι κάτοχος της ειδικής άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

  Ο επαγγελματίας ντετέκτιβ θα πρέπει να διαθέτει μεγάλη παρατηρητικότητα, καλή μνήμη, υπομονή, επιμονή και γνώση του νόμου. Επίσης, να χαρακτηρίζεται από ευφυΐα, ακεραιότητα και τιμιότητα. Το επάγγελμα του ντετέκτιβ δεν έχει συγκεκριμένο ωράριο ούτε συγκεκριμένη τοποθεσία. Ο ντετέκτιβ είναι επί ποδός 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και ερευνά υποθέσεις, όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός των  συνόρων της Ελλάδας.

  Η δουλεία του ντετέκτιβ γίνεται τόσο στο γραφείο του, όσο και ¨έξω¨. Στο γραφείο του συλλέγει πληροφορίες για την υπόθεση που έχει αναλάβει, και ¨έξω¨ από το γραφείο, διεξάγει έρευνα. Σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα μιας υπόθεσης είναι ο τρόπος και η τεχνολογία που χρησιμοποιεί, αφού η χρήση αυτών, του δίνει τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζεται στην εκάστοτε υπόθεση, έτσι ώστε να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα και η υπόθεση να στεφτεί με επιτυχία.     

  Η επιλογή του ντετέκτιβ δεν πρέπει να γίνεται γρήγορα και τυχαία. Υπάρχουν απατεώνες που δηλώνουν επαγγελματίες ντετέκτιβ, και εξαπατούν, με σκοπό το οικονομικό όφελος. 

  Τέλος, η αμοιβή ενός ντετέκτιβ εξαρτάται πάντα από τις υπηρεσίες που προσφέρει. Ανάλογα, με τη δυσκολία, την επικινδυνότητα και το χρόνο που θα χρειαστεί ο ντετέκτιβ θα διαμορφωθεί και το κοστολόγιο.