ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ζακυνθινός™ Ιδιωτικές Έρευνες

Εγγυόμαστε πως πρωταρχική επιδίωξη και πρόθεσή μας συνιστά η δική σας εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό, ευαισθησία και εχεμύθεια.

more
Γραφείο Ντετέκτιβ

Για να γίνει κάποιος ντετεκτιβ χρειάζεται να έχει μια πολύ καλή και εξειδικευμένη εκπαίδευση από αντίστοιχες σχολές ή κολέγια. Για να λειτουργήσει ο ντετέκτιβ νόμιμα γραφείο ιδιωτικών ερευνών, πρέπει να είναι κάτοχος της ειδικής άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Επίσης, και το προσωπικό που εργάζεται σε αυτό, απαιτείται να κατέχει ειδική άδεια εργασίας.

 Η αξιοπιστία, η εντιμότητα, ο σεβασμός στους νόμους και τα δικαιώματα των πολιτών, η εχεμύθεια, και η τήρηση του απόρρητου είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος.

  Ο Ντετέκτιβ προσλαμβάνεται από άτομα ή ομάδες ατόμων με σκοπό  να διαλευκάνει με αποδεικτικά στοιχεία, ιδιωτικές ή επιχειρησιακές υποθέσεις. Οι δραστηριότητές του περιλαμβάνουν την παρακολούθηση υπόπτων, την αναζήτηση πληροφοριών και τη συζήτηση με πρόσωπα και μάρτυρες που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη υπόθεση, και την εξέταση στοιχείων, που τον βοηθούν να εξιχνιάσει και να κατανοήσει τα επιμέρους ζητήματα της υπόθεσης. Επίσης, μερικές φορές συνεργάζεται με αστυνομικούς και δικηγόρους, που τους ενημερώνει για την πορεία των ερευνών του.
  Στο γραφείο του ο ντετέκτιβ εργάζεται και υποδέχεται τους πελάτες του. Επίσης, συγκεντρώνει, ταξινομεί και επεξεργάζεται το υλικό που έχει συλλέξει και οδηγείται στα πορίσματα της υπόθεσης. Όταν χρειάζεται να κάνει παρακολουθήσεις και να αναζητήσει πληροφορίες, μετακινείται σε διάφορα μέρη ανάλογα με την υπόθεση, πολλές φορές μεταμφιεσμένος, αντιμετωπίζοντας ποικίλες καιρικές συνθήκες, καθώς και ένταση και άγχος. Τέλος, το ωράριό του προσαρμόζεται στις ανάγκες των ερευνών του και τις συμφωνίες με τους πελάτες του. 


Γραφεία Ντετέκτιβ


  Ο ντετέκτιβ έχει ως αντικείμενο εργασίας του την  διερεύνηση υποθέσεων σχετικά με ζημιές, απιστίες, εκβιασμούς, ανεξιχνίαστα εγκλήματα κ.λπ., επί πληρωμή.

  Για να γίνει κάποιος ντετεκτιβ χρειάζεται να έχει μια πολύ καλή και εξειδικευμένη εκπαίδευση από αντίστοιχες σχολές ή κολέγια. Για να λειτουργήσει ο ντετέκτιβ νόμιμα γραφείο ιδιωτικών ερευνών, πρέπει να είναι κάτοχος της ειδικής άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, όπως και το προσωπικό που εργάζεται στο γραφείο, απαιτείται να κατέχει ειδική άδεια εργασίας.

  Η αγάπη για την έρευνα και την επίλυση μυστηρίων, ο συστηματικός τρόπος εργασίας, η φαντασία, η τόλμη, η ταχύτητα αντιδράσεων και η ικανότητα αναλυτικής σκέψης είναι χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας ντετέκτιβ....