ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ζακυνθινός™ Ιδιωτικές Έρευνες

Εγγυόμαστε πως πρωταρχική επιδίωξη και πρόθεσή μας συνιστά η δική σας εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό, ευαισθησία και εχεμύθεια.

more
Γραφεία Ντετέκτιβ

  Ο ντετέκτιβ έχει ως αντικείμενο εργασίας του την  διερεύνηση υποθέσεων σχετικά με ζημιές, απιστίες, εκβιασμούς, ανεξιχνίαστα εγκλήματα κ.λπ., επί πληρωμή.

  Για να γίνει κάποιος ντετεκτιβ χρειάζεται να έχει μια πολύ καλή και εξειδικευμένη εκπαίδευση από αντίστοιχες σχολές ή κολέγια. Για να λειτουργήσει ο ντετέκτιβ νόμιμα γραφείο ιδιωτικών ερευνών, πρέπει να είναι κάτοχος της ειδικής άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, όπως και το προσωπικό που εργάζεται στο γραφείο, απαιτείται να κατέχει ειδική άδεια εργασίας.

  Η αγάπη για την έρευνα και την επίλυση μυστηρίων, ο συστηματικός τρόπος εργασίας, η φαντασία, η τόλμη, η ταχύτητα αντιδράσεων και η ικανότητα αναλυτικής σκέψης είναι χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας ντετέκτιβ. Οι δραστηριότητές του ντετεκτιβ περιλαμβάνουν την παρακολούθηση υπόπτων, την αναζήτηση πληροφοριών και τη συζήτηση με πρόσωπα και μάρτυρες που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη υπόθεση, και την εξέταση στοιχείων, που τον βοηθούν να εξιχνιάσει και να κατανοήσει τα επιμέρους ζητήματα της υπόθεσης.

  Στο γραφείο του ο ντετέκτιβ εργάζεται και υποδέχεται τους πελάτες του. Επίσης, συγκεντρώνει, ταξινομεί και επεξεργάζεται το υλικό που έχει συλλέξει και οδηγείται στα πορίσματα της υπόθεσης. Όταν χρειάζεται να κάνει παρακολουθήσεις και να αναζητήσει πληροφορίες, μετακινείται σε διάφορα μέρη ανάλογα με την υπόθεση, πολλές φορές μεταμφιεσμένος, αντιμετωπίζοντας ποικίλες καιρικές συνθήκες, καθώς και ένταση και άγχος. Το ωράριό του προσαρμόζεται στις ανάγκες των ερευνών του και τις συμφωνίες με τους πελάτες του. Μερικές φορές συνεργάζεται με αστυνομικούς και δικηγόρους, που τους ενημερώνει για την πορεία των ερευνών του.
  Τέλος, η επιλογή του ντετέκτιβ δεν πρέπει να γίνεται γρήγορα και τυχαία. Υπάρχουν απατεώνες που δηλώνουν επαγγελματίες ντετεκτιβ, και εξαπατούν, με σκοπό το οικονομικό όφελος.  


Γραφεία Ντετέκτιβ Αθήνα


Η Αθήνα είναι πρωτεύουσα του νομού Αττικής αλλά και του Ελληνικού κράτους. Έγινε πρωτεύουσα της χώρας το 1834, στα χρόνια, που βασιλιάς ήταν ο Όθωνας. Αποτελεί οικονομικό, πολιτιστικό και διοικητικό κέντρο της χώρας και είναι η ιστορικότερη πόλη της Ευρώπης μαζί με τη Ρώμη.

  Η ιστορία της Αθήνας ξεκινά από τη νεολιθική εποχή (6000- 3200 π.Χ.), οι πρώτοι κάτοικοι έμεναν στο χώρο της Ακρόπολης και της αρχαίας Αγοράς. Η Αθήνα κατοικείται από τότε μέχρι και σήμερα, για πάνω από 5000 χρόνια. Είναι η πόλη που γέννησε τη δημοκρατία και τους ΄΄σοφότερους΄΄ άντρες του αρχαίου κόσμου....Γραφεία Ντετέκτιβ Θεσσαλονίκη


Η Θεσσαλονίκη είναι χτισμένη στο μυχό του Θερμαϊκού Κόλπου, σε θέση στρατηγικά και οικονομικά καίρια, γι’ αυτό και σημείωσε τέτοια ανάπτυξη, από τα παλιά ακόμα χρόνια. Η πλούσια περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, της οποίας αποτελεί κέντρο, της εξασφαλίζει φυσικές πηγές πλούτου και το φυσικό κι ασφαλισμένο λιμάνι της τη μεγάλη εμπορική της κίνηση.

  Η πόλη αναπτύχθηκε γρήγορα και γνώρισε μέρες ακμής στα ρωμαϊκά και τα βυζαντινά χρόνια. Η Θεσσαλονίκη γνώρισε επιδρομές Νορμανδών, Σλάβων, Σαρακηνών, Τούρκων και δοκιμάστηκε πολύ....Γραφεία Ντετέκτιβ Ιωάννινα


Τα Ιωάννινα είναι πόλη της Ηπείρου. Είναι πρωτεύουσα του διαμερίσματος της Ηπείρου, του νομού Ιωαννίνων και της επαρχίας Δωδώνης. Είναι χτισμένη στη ΝΔ όχθη της λίμνης Παμβώτιδας και απλώνεται στους γύρω κατάφυτους από πεύκα γραφικούς λόφους. Απέναντι της υψώνεται το γυμνό βουνό Μιτσικέλι. Είναι μια από τις πιο όμορφες επαρχιακές πόλεις.

  Τα Ιωάννινα εμφανίζονται στην ιστορία τον 6ο αιώνα. Η πόλη ιδρύθηκε από τον Ιουστινιανό και κατοικήθηκε από τους κατοίκους της αρχαίας πόλης Εύροιας....Γραφεία Ντετέκτιβ Πάτρα


Η Πάτρα είναι πόλη της Πελοποννήσου, πρωτεύουσα της επαρχίας Πατρών και του νομού Αχαΐας. Βρίσκεται στην παραλία του Πατραϊκού Κόλπου και στις προσβάσεις του Παναχαϊκού. 

  Η Πάτρα χτίστηκε από τους Αχαιούς με αρχηγό τον Πατρέα. Η ακμή της άρχισε κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους, που έγινε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Περιήλθε στην κατοχή των Φράγκων, στο δεσποτάτο Μιστρά, στην κατοχή των Ενετών και, τέλος, των Τούρκων. Οι κάτοικοι της πήραν μέρος στην Επανάσταση του Εικοσιένα....