ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ζακυνθινός™ Ιδιωτικές Έρευνες

Εγγυόμαστε πως πρωταρχική επιδίωξη και πρόθεσή μας συνιστά η δική σας εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό, ευαισθησία και εχεμύθεια.

more
Ντετέκτιβ

Ο ρόλος του ντετέκτιβ μπορεί να είναι βοηθητικός και καθοριστικός στη διαχείριση ποικίλων, σύνθετων και μη υποθέσεων. Δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων, τουναντίον προσφέρεται για την επίλυση προβλημάτων ή θεμάτων που οποιοσδήποτε μπορεί να αντιμετωπίζει. Οι υποθέσεις ποικίλουν και συνήθως αφορούν στη συλλογή πληροφοριών για τρίτα πρόσωπα και στην εξυπηρέτηση νόμιμων συμφερόντων.
 
Πιο συγκεκριμένα, η βάση της επαγγελματικής ενασχόλησης του ντετέκτιβ αφορά στην έρευνα και την εξιχνίαση. Επιδιώκεται η με κάθε τρόπο εξονυχιστική αναζήτηση αντικειμένων που η τύχη τους αγνοείται λόγω απώλειας ή κλοπής. Ο ντετέκτιβ, επίσης, είναι αυτός που θα αποδυθεί σε αγώνα αναζήτησης προσώπων που έχουν εξαφανισθεί, ανταποκρινόμενος στην έκκληση βοήθειας των οικείων του αγνοούμενου. Τέλος, είναι αυτός που θα αναλάβει την αποκάλυψη εγκλημάτων που ενδεχομένως η εξιχνίασή τους εκκρεμεί ή δεν έχει διεκπεραιωθεί από τις αρμόδιες αρχές.
 
Βασική προϋπόθεση, για να μπορέσει ο ιδιωτικός ερευνητής να διεκπεραιώσει επιτυχώς τις υποθέσεις του, είναι μια σειρά ποικίλων σύγχρονων τεχνολογικών «εργαλείων» που οφείλει να έχει στην κατοχή του. Ουσιαστικά, σ’ αυτά συγκαταλέγονται οι βιντεοκάμερες υψηλής ευκρίνειας, οι κοριοί, οι ανιχνευτές, το GPS και τα διάφορα συστήματα εντοπισμού.
 
Για να μπορέσει κάποιος να θεωρηθεί κατάλληλος για την επιτυχή άσκηση της επαγγελματικής ιδιότητας του ιδιωτικού ερευνητή, θα πρέπει να πληρεί κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις. Καλείται, λοιπόν, να διαθέτει προπάντων τα κατάλληλα γνωστικά εφόδια – συμπεριλαμβανομένης της άρτιας εξοικείωσης με την προηγμένη εφαρμοσμένη τεχνολογία, ιδιαίτερες και συγκεκριμένες αντιληπτικές και επικοινωνιακές ικανότητες, ευελιξία και εγρήγορση, οξεία κριτική σκέψη και διάθεση ανελλιπούς ενημέρωσης και παρακολούθησης των εξελίξεων στον επαγγελματικό του χώρο. Παράλληλα, απαραίτητες κρίνονται οι δεξιότητες της μεθοδικότητας, της συνέπειας, της πειθαρχίας στην τήρηση ορίων και της αποτελεσματικής προσπάθειας. Επειδή, όμως, πάνω απ’ όλα ο ιδιωτικός ερευνητής εμπλέκεται σε λεπτές ή επίπονες ανθρώπινες καταστάσεις, οφείλει να γνωρίζει καλά να διαχειρίζεται με ψυχικό σθένος, θάρρος, σεβασμό και ενσυναίσθηση τον  συνάνθρωπο.
 
Σ’ αυτό το σημείο, αξίζει να παρατεθούν συγκεντρωτικά κάποιες από τις πιο συχνές και βασικές υποθέσεις που καλείται να χειριστεί ένας έμπειρος ντετέκτιβ:
 
 
 
 1. Υποθέσεις εξαφάνισης προσώπων
 2. Ασφαλιστικές υποθέσεις
 3. Παρακολουθήσεις (παντός τύπου)
 4. Έρευνες υπόβαθρου (παρελθόν, ιστορικό)
 5. Έρευνες ποινικού μητρώου
 6. Οικονομικές έρευνες
 7. Υποθέσεις αποζημίωσης εργαζομένων
 8. Έρευνες βάσης δεδομένων στο διαδίκτυο
 9. Υπηρεσίες επεξεργασίας δεδομένων
 10. Φύλαξη προσώπων
 11. Ερεύνα προϋπηρεσίας εργαζομένων
 12. Αντιφατικές / αντίθετες μετρήσεις
 13. Έρευνες απόδοσης ευθυνών
 14. Αποκατάσταση εγγύησης
 15. Προσωπικές και εσωτερικές υποθέσεις
 16. Πολιτικές έρευνες
 17. Αναζήτηση κληρονόμων
 18. Αναζήτηση θετών / φυσικών γονέων
 19. Κλοπές από υπαλλήλους
 20. Υποθέσεις σεξουαλικών εγκλημάτων
 
 
Η σοβαρότητα του περιεχομένου των υποθέσεων συνεπάγεται σοβαρά και ποιοτικά κριτήρια στην αναζήτηση ενός γραφείου ιδιωτικών ερευνών. Αρκεί κανείς να σκεφτεί πως, για να νιώσει την απαιτούμενη «ασφάλεια» και εμπιστοσύνη απέναντι στον ντετέκτιβ, χρειάζεται πρωτίστως ο ίδιος ο πελάτης να πεισθεί ότι ο ντετέκτιβ θα χειριστεί την οποιαδήποτε υπόθεση του με εχεμύθεια, σοβαρότητα και την αρμόζουσα υπευθυνότητα.


Ντετέκτιβ


Ο Ντετέκτιβ προσλαμβάνεται από άτομα ή ομάδες ατόμων με σκοπό  να διαλευκάνει με αποδεικτικά στοιχεία, ιδιωτικές ή επιχειρησιακές υποθέσεις.

  Στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων ο όρος ¨Ντετέκτιβ¨ συνδέεται με την παρακολούθηση εξωσυζυγικών σχέσεων. Ένας ντετέκτιβ ασχολείται και με αυτόν τον τομέα αλλά όχι εξ’ ολοκλήρου. Χειρίζεται υποθέσεις οικογενειακής βίας, επιμέλειας παιδιών, διατροφής, περιουσιακά ζητήματα, παρακολουθήσεις κινητών, οχημάτων, ανηλίκων με ¨περίεργες¨ συμπεριφορές, υποθέσεις αγνοουμένων προσώπων, επιχειρηματικές υποθέσεις κ.α.

  Για να γίνει κάποιος ντετέκτιβ χρειάζεται να έχει μια πολύ καλή και εξειδικευμένη εκπαίδευση από αντίστοιχες σχολές ή κολέγια....Ντετέκτιβ Αθήνα


Η ερευνητική ιδιότητα του ντετέκτιβ συνδέεται με τη διαχείριση ενός ευρέος φάσματος υποθέσεων, κάτι που συνεπάγεται τη δυνατότητα ανάληψης ποικίλων περιπτώσεων. Σε αυτή τη βάση, λοιπόν, ο καθένας μπορεί να απευθυνθεί σ’ έναν ντετέκτιβ για οποιοσδήποτε θέμα αντιμετωπίζει, από το πιο απλό μέχρι και το πιο δισεπίλυτο πρόβλημα. Οι συνήθεις υποθέσεις που οδηγούν κάποιον στην πόρτα του ντετέκτιβ σχετίζονται, πρωτίστως, με την αναζήτηση και συλλογή πληροφοριών για τρίτα πρόσωπα και, παράλληλα, με την εξυπηρέτηση αποκλειστικά των νόμιμων συμφερόντων τους.

Πιο συγκεκριμένα, η βάση της επαγγελματικής ενασχόλησης του ντετέκτιβ αφορά στην έρευνα και την εξιχνίαση....Ντετέκτιβ Θεσσαλονίκη


Το ερευνητικό αντικείμενο του ντετέκτιβ αφορά στην έρευνα και την εξιχνίαση. Ειδικότερα, επιδιώκεται η με κάθε τρόπο εξονυχιστική αναζήτηση αντικειμένων που η τύχη τους αγνοείται  λόγω απώλειας ή κλοπής. Ο ντετέκτιβ, επίσης, είναι αυτός που θα αποδυθεί σε αγώνα αναζήτησης προσώπων που έχουν εξαφανισθεί, ανταποκρινόμενος στην έκκληση βοήθειας των οικείων του αγνοούμενου ή θα εμπλακεί στην   αποκάλυψη εγκλημάτων που μπορεί να μην έχουν εξιχνιαστεί απ’ τις αρμόδιες αρχές.

Το σύγχρονο πρόσωπο της Θεσσαλονίκης έχει αλλάξει συγκριτικά με το παρελθόν, με αποτέλεσμα ποικίλα κοινωνικά προβλήματα να απλώνονται στις γειτονιές της, παίρνοντας καθημερινά ανησυχητικές διαστάσεις....Ντετέκτιβ Λάρισα


Η Λάρισα είναι πρωτεύουσα του νομού Θεσσαλίας και της ομώνυμης περιφέρειας. Χτισμένη στις δύο όχθες του Πηνειού ποταμού, η πόλη της Λάρισας ουσιαστικά βρίσκεται στο κέντρο του ανατολικού τμήματος της θεσσαλικής πεδιάδας, το οποίο και καταλαμβάνει σχεδόν εξ ολοκλήρου ο νομός της Λάρισας, καθώς μόνο ένα μικρό τμήμα της βρίσκεται στον νομό Μαγνησίας. Στα διακριτά χαρακτηριστικά της να αναφερθεί πως το υψόμετρο της από το επίπεδο της θάλασσας είναι μόλις 72  μέτρα. Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα αστικό κέντρο με αξιόλογη εμπορική κίνηση,  και, επιπλέον, για έναν επικοινωνιακό και συγκοινωνιακό κόμβο.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, ωστόσο, δεν αναιρούν την ύπαρξη και των τρωτών σημείων, όπως συμβαίνει με πολλές μεγαλουπόλεις της χώρας μας....Ντετέκτιβ τιμές


Είναι εύλογο, όταν κανείς σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες ενός ιδιωτικού ερευνητή, ενδεχομένως, να διατηρεί επιφύλαξη και δισταγμό αναλογιζόμενος το πιθανό κόστος της μίσθωσης ιδιωτικών ερευνητικών υπηρεσιών. Ωστόσο, οφείλει να γνωρίζει πως οι αμοιβές ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή και το είδος των παρεχόμενων υπηρεσιών. Στην περίπτωση μάλιστα που επιλέγει να εμπιστευτεί την οποιαδήποτε υπόθεσή του στα χέρια έμπειρου, επαρκώς καταρτισμένου και καταξιωμένου εκ του αποτελέσματος ερευνητή, που εγγυάται την επιτυχή διεκπεραίωση στην οποιαδήποτε ανάληψη έργου, τότε ακριβοδίκαια αναμένεται ένας ελαφρώς υψηλότερο  - του μέσου αναμενόμενου – κόστος.

Οφείλει, λοιπόν, κανείς επιθυμώντας να οδηγηθεί στην πρόσληψη ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ, προηγουμένως να σχηματίσει μια βασική σφαιρική εικόνα για όλες τις τιμές που αντιστοιχούν στις υπηρεσίες που συγκεκριμένα τον ενδιαφέρουν....Γραφείο Ντετέκτιβ


Για να γίνει κάποιος ντετεκτιβ χρειάζεται να έχει μια πολύ καλή και εξειδικευμένη εκπαίδευση από αντίστοιχες σχολές ή κολέγια. Για να λειτουργήσει ο ντετέκτιβ νόμιμα γραφείο ιδιωτικών ερευνών, πρέπει να είναι κάτοχος της ειδικής άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Επίσης, και το προσωπικό που εργάζεται σε αυτό, απαιτείται να κατέχει ειδική άδεια εργασίας.

 Η αξιοπιστία, η εντιμότητα, ο σεβασμός στους νόμους και τα δικαιώματα των πολιτών, η εχεμύθεια, και η τήρηση του απόρρητου είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος.

  Ο Ντετέκτιβ προσλαμβάνεται από άτομα ή ομάδες ατόμων με σκοπό  να διαλευκάνει με αποδεικτικά στοιχεία, ιδιωτικές ή επιχειρησιακές υποθέσεις....